Warehousing & Overslag

Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. heeft een missie, onze missie is om kleine en grote bedrijven volledig te ontzorgen op logistiek gebied.

Dat willen wij bereiken door kwaliteit te leveren en klantgericht te werken, wij zien dit als het fundament van het bedrijf.

Onze Warehouse is gelegen in Roosendaal en is uittekenend bereikbaar via de snelweg A17 en ligt centraal tussen de Antwerpse en Rotterdamse havens.

Handig dichtbij twee wereldhavens dus, zonder de fileproblematiek in en rond beide grote steden.

De opslag en overslag van goederen

In onze moderne uitgeruste loods van circa 8000m3 hebben wij ruimte voor opslag van uw inboedel, producten groot en klein en of andere voorraden.

Vanuit jarenlange ervaring en praktisch inzicht, hebben we ons aanbod in opslagruimte voorzien van alle benodigdheden, o.a. is betreft het een loods met een ruime indeling met veel capaciteit van circa 8000m3.

Hierdoor is Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. voorzien van het juiste materieel, o.a. een aantal zware heftrucks, laaddock leveler en is het pand voorzien van de benodigde beveiliging.

Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. is sinds 1992 gespecialiseerd in Warehousing en Overslag.

Onze opslagcapaciteit is berekend op de tijdelijke of langdurige opslag van een groot aantal producten met een totaal oppervlak van 8000m2.

Door ons ruime en moderne warehouse kunnen wij u als klant veel bieden, o.a.

  • Crossdocken van zendingen
  • Containers lossen
  • Opslag verzorgen
  • Orderpicken en na wens verzenden door geheel Europa.

Bij crossdocking halen we de zending met één wagen bij je op. Op ons crossdocking-plein verdelen we de zendingen direct over de diverse wagens, elk met hun eigen bestemming.

We combineren jouw zending met die van andere klanten. Al met al scheelt crossdocking jouw bedrijf veel laadtijd, transportkosten, doorlooptijd en is het een duurzame keuze.

Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V beschikt over een eigen warehouse en crossdock plein. Hierdoor kunnen wij uw container(s) lossen en overslaan in ons eigen Warehouse.

Mocht uw lading nog niet op pallets staan, dan verwerken wij uw goederen op pallets voor transport. De pallets worden zorgvuldig gestapeld, en in overleg, ingeseald en gestickerd.

Daarna worden de goederen opgeslagen in ons eigen Warehouse of klaargezet voor overslag en verzending.

Het is fijn te weten dat wij het complete proces hierin kunnen verzorgen.

De condities worden vooraf besproken, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan, zodat u zich weer kunt focussen op uw eigen werk, alles er om heen regelen wij!

Niet alleen zijn wij een betrouwbare transporteur onze service is zeer divers en gaat verder.
Wij kunnen klanten uitgebreid informeren, maar ook voorzien van de juiste eventuele voor & nazorg.

Desgewenst verzorgen wij opmaak van benodigde douanedocumenten, in-uitklaring van uw goederen en bemiddelen wij in uw transport wens.

Door de juiste toepassing, planning en service kunnen wij in vrijwel alle gevallen voldoen aan uw transportwens.

Wij doen de volledige afwikkeling, o.a. douaneformaliteiten.

Bent u nog nieuwsgierig geworden naar wat wij voor U kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons doormiddel van ons contact formulier of bel ons op: +31 165 544099