FTL & LTL Transport

Afhankelijk van het product en de bestemming verzorgen wij het LTL (Deellading) transport en FTL transport over de weg.

LTL transport kent gunstige tarieven en is uitermate geschikt voor deelladingen. Tegelijkertijd heeft u de zekerheid dat kleinere hoeveelheden pallets of containers snel en efficiënt worden vervoerd.

Sneller en Efficiënter transport met FTL transport

Bij FTL Transport (FTL staat voor Full Transport Load) wordt de vrachtwagen volledig beladen en vervoert deze dus maar één lading. Het transporteren van complete ladingen heeft voor iedere betrokken partij de voorkeur. De chauffeur kan rechtstreeks van het laadpunt naar de bestemming en is minder tijd kwijt aan het laden en lossen. Voor het transportbedrijf is FTL transport ook sneller en efficiënter.

En voor u als opdrachtgever zorgt FTL transport voor het snelste transport van uw goederen. In plaats van gedeelde ladingen die naar diverse bestemmingen moeten worden gebracht, kan de vrachtwagen direct naar uw gewenste bestemming rijden.

Wat is het verschil tussen FTL en LTL transport of Groupage?

LTL is het tegenovergestelde van FTL. LTL staat voor Less Than Truckload. Hierbij wordt de vrachtwagen dus de weg op gestuurd, terwijl deze nog niet helemaal volgeladen is. LTL transport is zeer geschikt voor deelladingen die snel en efficiënt transport nodig hebben.

Het FTL transport of vervoer van en tussen de verschillende locaties is onze specialiteit. Kwaliteit, zorg en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. Of u nu goederen importeert of exporteert, u kunt ervan op aan dat de complete lading netjes en op tijd wordt afgeleverd.

Of u nu goederen importeert of exporteert, u kunt ervan op aan dat de complete lading netjes en op tijd wordt afgeleverd. Robetra B.V. is een professional op het gebied van logistieke processen en een betrouwbare partner.

Niet alleen zijn wij een betrouwbare transporteur onze service is zeer divers en gaat verder.
Wij kunnen klanten uitgebreid informeren, maar ook voorzien van de juiste eventuele voor & nazorg.

Desgewenst verzorgen wij opmaak van benodigde douanedocumenten, in-uitklaring van uw goederen en bemiddelen wij in uw transport wens.

Door de juiste toepassing, planning en service kunnen wij in vrijwel alle gevallen voldoen aan uw transportwens.

Wij doen de volledige afwikkeling, o.a. douaneformaliteiten.

Bent u nog nieuwsgierig geworden naar wat wij voor U kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons doormiddel van ons contact formulier of bel ons op: +31 165 544099