Groupage

Bij groupage transport worden uiteenlopende ladingen samengevoegd tot één grote lading, waarmee een ritten voorzien van halfvolle ladingen voorkomen worden.

Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. richt zijn groupage transport op individuele zendingsgroottes doorgaans tussen de twee en zes pallets. Door de individuele zendingen te combineren, wordt het transport hierdoor zo efficiënt als mogelijk georganiseerd. Hiermee creëer je minder kilometers per zending, rendementsvoordeel en een lagere milieubelasting.

Hoe wordt groupage transport geregeld?

Bij groupage transport wordt er gekeken naar verschillende aspecten. Onderstaande aspecten zijn van groot belang om een groupage zending tot een succes te brengen.

  • Hoeveelheid pallets?
  • Frequentie van het transport?
  • Om welk product gaat het?
  • Wat zijn de type afleveradressen?

Daarnaast wordt er ook bekeken of het gaat om een eenmalige zending of dat er rendement te behalen is door structureel in te zetten op groupage transport.

Kortom, samen wordt er bekeken of groupage transport het beste aansluit bij u als klant, de klant is koning en juist daarom helpen wij de klant graag nog beter en waar nodig voorzien wij u van maatwerk.

Dit doen we door enkele fases door te lopen, te kwalificeren en dit weg te zetten in een roadmap. Zijn er specifieke wensen als het gaat om materieel? Ook deze bespreken we met elkaar.

Afhankelijk van het pakket kunnen we ervoor zorgen dat uw groupage zending binnen een week operationeel is.

Niet alleen zijn wij een betrouwbare transporteur onze service is zeer divers en gaat verder.
Wij kunnen klanten uitgebreid informeren, maar ook voorzien van de juiste eventuele voor & nazorg.

Desgewenst verzorgen wij opmaak van benodigde douanedocumenten, in-uitklaring van uw goederen en bemiddelen wij in uw transport wens.

Door de juiste toepassing, planning en service kunnen wij in vrijwel alle gevallen voldoen aan uw transportwens.

Wij doen de volledige afwikkeling, o.a. douaneformaliteiten.

Bent u nog nieuwsgierig geworden naar wat wij voor U kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons doormiddel van ons contact formulier of bel ons op: +31 165 544099