Over ons

Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. staat al decennia lang garant voor logistieke oplossingen op maat. Met een jong en dynamisch team van logistieke experts worden in goed overleg met de klant passend oplossingen aangeboden.

De medewerkers van Robetra Internationaal B.V. zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken op het eigen vakgebied. Wijzigingen binnen de logistiek branche worden op deze wijze snel gesignaleerd en doorgevoerd.

Als Internationaal Logistiek en Transport bedrijf verzorgt Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. al jaren het vervoer van producten voor allerhande bedrijven in binnen- en buitenland, met name gericht op de vervoerssector binnen geheel Europa.

Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V biedt een scala van vervoersmodaliteiten aan.

In overleg met de klant worden passende logistieke oplossingen voor elk vraagstuk aangeboden.

Wij beschikken over een uitgebreid en stabiel internationaal netwerk aan transportmogelijkheden. Complexe logistieke uitdagingen kunnen en worden hierdoor in één hand gehouden.

Dit betekend voor u als klant, één contactadres en korte lijnen voor complexe meervoudige logistieke diensten.

Wij leveren een totaalpakket voor al uw logistieke vragen. Het bedrijf beschikt niet alleen over een netwerk aan transportondernemingen, maar beschikt ook over ca. 8.000 vierkante meter warehouse. Hier worden door het warehouse management team de goederen, in nauwe samenspraak met de transportafdeling binnen Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V., degelijk en efficiënt begeleid naar de klanten.  

Steeds vaker wordt de onmisbare schakel tussen leverancier en afnemer het terrein voor value added logistieke services, deze vorm van dienstverlening hangt nauw samen met de wensen van de klant en het product. Het palletiseren, labelen, verpakken, ompakken en administreren van voorraden zijn de meest bekende vormen van value added logistic services, en juist hierin onderscheiden wij ons van de rest.

Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V.

Wij behoren tot een de bedrijven die op basis van vele jaren ervaring, in staat is om het volledige logistieke proces te sturen. Het transporteren van containers uit de havens naar Roosendaal, het lossen van deze goederen op pallets, het controleren van aantallen en eventuele kwaliteit en per filiaal de goederen klaar maken voor verzending.

Wij vragen van de expediteur een aanpak die zowel op grootschaligheid als fijnmazigheid is gebaseerd. Het grootwinkelbedrijf heeft de afgelopen decennia de mogelijkheden gecreëerd en het assortiment aan zowel food als non-food producten sterk verbreed.

Wij onderscheiden ons op vele fronten van de gangbare logistiek.

Voor producten die hun weg naar het grootwinkelbedrijf vinden door geheel Europa beschikt Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. over mogelijkheden voor value added logistic.

Dit kan in de vorm van palletiseren, controle van de goederen of het aanbrengen van veranderingen aan de goederen.

Bent u nog nieuwsgierig geworden naar wat wij voor U kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons.