Stukgoed

Heeft u afnemers door heel Europa, geen probleem en wilt u hen snel en efficiënt beleveren? Wij verzorgen uw nationale of internationale wegtransport snel, efficiënt en zeker. Als je kiest voor onze dienstverlening, dan kun je erop vertrouwen dat we volledig voor je gáán.

Internationaal wegtransport naar alle landen binnen Europa
We rijden door heel Europa. Van Noorwegen tot Spanje. En van Ierland tot Turkije. We hebben nauwe contacten met vaste distributiepartners waarmee we al jarenlang samenwerken. Extra ervaring hebben we met de landen in Midden- en Oost-Europa. Lees meer over transport Oostenrijk, transport Tsjechië, transport Slowakije, transport Hongarije, transport Roemenië, transport Kroatië, transport Duitsland, transport Bulgarije en transport Polen.

Van levensmiddelen en machines tot stukgoed
Wij transporteren uiteenlopende goederen, zowel groupage als complete ladingen. Klanten schakelen ons in voor het vervoeren van onder meer:

  • Machines en machineonderdelen
  • Elektronica
  • Stukgoed
  • Medicijnen
  • En meer

Bereikbaar van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.
Veel transportbedrijven zijn alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Wij proberen dit graag anders te doen, waar gewenst zijn wij na overleg van ’s morgens vroeg tot ’s avonds bereikbaar. Wij vinden het belangrijk deze extra service te kunnen verlenen aan onze klanten, internationaal wegtransport staat immers nooit stil.

Klanten waarderen dit, en ze ervaren de voordelen. We helpen sneller, efficiënter en simpelweg beter, en last but not least, Robetra Internationaal Transport- en Expeditiebedrijf B.V. doet wat wij beloven.

U bent op zoek naar een betrouwbare professionele partner voor uw warehousing voor de op- en/of overslag van uw goederen? Voor een korte periode of permanent? Wij voorzien u, met ons accuraat netwerk van lokaal gespecialiseerde partners in Europa, in de mogelijkheid uw goederen voor langere of kortere termijn op te slaan of te distribueren doormiddel van wegtransport op en vanaf strategische locaties nabij lucht- en zeehavens.

Niet alleen zijn wij een betrouwbare transporteur onze service is zeer divers en gaat verder.
Wij kunnen klanten uitgebreid informeren, maar ook voorzien van de juiste eventuele voor & nazorg.

Desgewenst verzorgen wij opmaak van benodigde douanedocumenten, in-uitklaring van uw goederen en bemiddelen wij in uw transport wens.

Door de juiste toepassing, planning en service kunnen wij in vrijwel alle gevallen voldoen aan uw transportwens.

Wij doen de volledige afwikkeling, o.a. douaneformaliteiten.

Bent u nog nieuwsgierig geworden naar wat wij voor U kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons doormiddel van ons contact formulier of bel ons op: +31 165 544099