Robetra

Nieuwsblad Transport

Fout
  • Could not load feed: http://www.nieuwsbladtransport.nl/DesktopModules/DCArticle/RSS.ashx?TargetPage

Discount logistiek

Robetra behoort tot de bedrijven die op basis van vele jaren ervaring, in staat is om het proces van de discounter logistiek te sturen. Het transporteren van containers uit de havens naar Roosendaal, het lossen van deze goederen op pallets, het controleren van aantallen en eventuele kwaliteit en per filiaal de goederen klaar maken voor verzending. Robetra: een zekerheid in de discount logistiek

Van de expediteur vraagt de discounter logistiek een aanpak die zowel op grootschaligheid als fijnmazigheid is gebaseerd. Het grootwinkelbedrijf in de voedingssector heeft de afgelopen twee decennia haar vleugels gespreid en het assortiment aan zowel food als non-food producten sterk verbreed.

Discount logistiek onderscheidt zich op vele fronten van de gangbare logistiek. Toch zijn er ook overeenkomsten. Voor producten die hun weg naar het grootwinkelbedrijf vinden door geheel Europa beschikt Robetra over mogelijkheden voor value added logistics. Dit kan in de vorm van palletiseren, controle van de goederen of het aanbrengen van veranderingen aan de goederen.

robetradiscountlogistiek

 

Robetra b.v. | Strijmaden 15 | 4703 RG Roosendaal | Telefoon +31 165 544 099 | Fax +31 165 537 199
Copyright © 2015. All Rights Reserved.